El Maserati Levante és el primer SUV de la marca italiana

Si fa 20 anys ens haguessin dit que Porsche trauria un SUV, no ens ho haguéssim cregut. Una marca que, tradicionalment, se l’ha relacionat amb l’esportivitat era impensable que es llancés a per un tot camí però, el mercat és el que és, i la marca alemanya va obrir una veda que ha resultat imparable. Ara, uns anys més tard, Maserati, marca italiana esportiva i elegant, realitza el mateix pas que va donar Porsche en el seu moment i oficialitza allò que portaven temps treballant, el Maserati Levante, el SUV d’alta gamma que els ha de permetre reflotar d’una situació que, a dia d’avui, no és gens favorable.

El Maserati Levante serà presentat oficialment durant el Saló de Ginebra i serà allà on la marca italiana deixi anar tota la informació referent al model. De moment ens hem de conformar amb només les fotografies, amb les quals ja podem extreure algunes conclusions d’aquest nou SUV.

Primeres imatges del Maserati Levante | Diari Català
Vista posterior

El frontal té unes línies molt marcades amb una gran graella on es situa l’imponent trident de la marca, així com unes òptiques força fines. El capó és força allargat i la línia lateral dibuixa una planta majestuosa que ja indica la seva noble presència combinada amb un cert punt d’esportivitat. La part posterior és molt Porsche Cayenne amb una caiguda neta que finalitza amb quatre sortides d’escapament, dues a cada banda.

Ara per ara no disposem de més informació però, presumptament, ens podem aventurar a dir que la gamma estarà composta per tres motors, dos V6 de benzina de 350 CV i 430 CV, i una variant dièsel de 275 CV i també motor V6.

D’aquesta manera, el Maserati Levante arriba per reflotar una marca que no passa pel seu millor moment i així acompanyar als models ja existents com el Ghibli, Quattroporte, GranTurismo i GranCabrio.