El títol d’Ubisoft veu com diversos usuaris perden el seu progrés amb la seva primera gran actualització

Des del passat dia 12 de març, The Division (pots llegir-ne l’anàlisi de Diari Català aquí) funciona amb la seva primera gran actualització. Es tracta d’una millora de rendiment que també incorpora novetats com les primeres incursions -conegudes dins l’argot dels videojocs com raid– o l’augment de la dificultat per obtenir materials per fabricar noves armes. Ara bé, sembla que també incorpora nous problemes.

The Division2
Captura de la versió de PC de The Division | redacció

Segons han manifestat diversos usuaris, principalment d’Xbox One, per culpa de l’actualització 1.1 del videojoc d’Ubisoft, els seus personatges -i, per tant, el seu progrés a l’aventura- han desaparegut. Segons ha manifestat l’empresa francesa a través d’un comunicat oficial (en anglès), es tracta d’un error temporal que se solucionarà al llarg dels pròxims dies.

El nostre equip ha identificat i eliminat l’origen de l’error que ha causat aquest problema i els vostres personatges seran restaurats. El problema prové d’un servidor que ha estat incapaç de sincronitzar la informació del personatge i l’ha corromput. El videojoc no n’ha pogut llegir la informació i ha acabat suposant que el personatge no existeix. Si heu experimentat aquest problema, el vostre personatge no ha estat eliminat.

The Division ha estat rebut favorablement per part de la premsa especialitzada i també pels consumidors, on a l’estat espanyol s’ha posicionat com el líder de vendes del passat mes de març, una informació ampliada a la notícia publicada fa uns dies.