Uns 2.500 efectius vetllaran per la seguretat el dia del partit i registraran en un doble control d’accés a tots els assistents

Uns 2.500 efectius participaran en el dispositiu de seguretat del partit de la final de la Copa del Rey de futbol que enfrontarà, diumenge, el FC Barcelona i el Sevilla FC a l’estadi Vicente Calderón, on no es podran introduir ni banderes estelades ni altres símbols no constitucionals tal com especifica la Llei de l’Esport.

Es tracta d’un partit d’alt risc que tindrà un estadi ple amb capacitat per a 54.907 espectadors i una previsió de 38.780 aficionats dels dos clubs, segons ha informat aquest matí la delegada del Govern espanyol a Madrid, Concepción Dancausa, i el comissari general, Florentino Villabona.

Així, es recomana acudir a l’estadi amb temps suficient per poder passar els controls de seguretat establerts per la Policia i la Federación Española de Fútbol. Per a això, les portes de l’estadi s’obriran tres hores i mitja abans de l’inici del partit. A més, les Fan Zones pels seguidors del Barça i del Sevilla estaran ubicades al Matadero i al Parque de San Isidro, respectivament.