15 de maig dia de la família

Us proposem un seguit d’activitats per gaudir d’un dia especial al ‘Dia Internacional de la Família’.

Activitat ‘El planetari familiar’ al MMB

Diumenges a les 11:30h i a les 12:45h. 1er diumenge de mes

MMB | Diari Catala
Foto: Raval Cultura – MMB

Si voleu conèixer les constel·lacions més importants, els planetes més brillants i com la gent de mar s´ha fixat en el cel per anar d´un port a l´altre en vaixell, us esperem a les sessions familiars del planetari digital. L’entrada general val 4 € i l’entrada infantil 2.5 €.

 

També al MMB l’activitat ‘Vaixells estampats’ 

Diumenge 11:30h i tercer diumenge de cada mes

Una manera de fer-te els teus vaixells és amb segells de goma, que els podràs estampar sobre la superfície que vulguis. Aquest taller té dues parts: en la primera ens farem els segells de goma de diferents tipus de bucs i de veles i, després, sobre un paper, estamparem els nostres vaixells. Activitat per a nens i nenes de 8 a 12 anys, preu 4.50€ per participant.

Vine a fabricar-te segells de diferents tipus de bucs i de veles i fes-te la teva flota de vaixells!

Informació: Museu Marítim de Barcelona

Jugatecambiental

Jardí Botànic Històric – De 10.30 a 13.30h

Gratisography | Diari Catala
Foto: Gratisography

Un punt d’informació, un espai d’activitat lliure i també de dirigida, destinat al públic familiar perquè puguin passar un matí engrescador i, alhora, conèixer l’hort  de la masia i el món de les plantes.

Organitza: Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB) Col·labora: Àrea Metropolitana de Barcelona i Jardí Botànic de Barcelona

Informació: Nat

III Feria de los Clicks

Poble Espanyol – De 10 a 20h

Per tercer any consecutiu el Poble Espanyol acull la III Feria de los Clicks, en aquesta edició és commemorarà els 400 anys de la mort de Cervantes amb un diorama temàtic del Quijote. També es podran veure escenificacions de Star Wars o vikings entre altres.

III Feria de los Clicks | Diari Catala
III Feria de los Clicks – Poble Espanyol
Informació: Poble Espanyol