Provoca un accident quadriplicant la taxa d’alcoholèmia a Manresa

0

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor presumptament per provocar una col·lisió entre dos vehicles amb una taxa d’alcoholèmia de 1,12

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

L’actuació es va produir el passat 12 de juliol, a les 23.00 hores, a la carretera C-55 dins del terme municipal de Manresa, quan la policia catalana va rebre un avís sobre un xoc entre dos turismes, sense ferits i amb danys materials.

Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets van observar que un dels conductors tenia símptomes evidents d’estar sota la influència de begudes alcohòliques.

Els agents van realitzar les proves d’alcoholèmia als dos conductors i un d’ells va donar un resultat positiu d’1,12 mil·ligrams per litre d’aire expirat, quatre vegades per sobre de la taxa permesa, que és de 0,25 mg/l.

El conductor, de 42 anys, nacionalitat espanyola i resident a Callús (Barcelona), ha estat denunciat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i pròximament haurà de comparèixer davant d’un jutge.