PS4 baixa de preu a Espanya

  0

  PS4 baixa de preu a Espanya

  Sony ha confirmat que podem aconseguir PS4 des d’avui mateix des de 349,99  euros

  La plataforma Playstation 4 baixa de preu a Espanya després que Sony ho hagi confirmat a través d’un comunicat. Es podrà adquirir el model de 500GB per 349,99 euros a partir d’avui, avançant-se a la data del 27 d’octubre, quan s’esperava que es faria efectiva la rebaixa. Pel que fa al model d’1TB, aquesta versió amb un joc inclòs passarà a costar 394,95 euros.

  Després de confirmar la rebaixa al mercat australià, el màxim responsable de Sony Computer Entertainment a Europa, Jim Ryan, va anunciar que PlayStation 4 també rebaixaria el seu preu en el vell continent.

  “Estem encantats d’oferir PlayStation 4 al millor preu just a temps per a la campanya nadalenca, fent-la més accessible per a l’audiència a Europa“, va comentar Ryan.

  PS4 baixa de preu a Espanya

  Es confirmen els rumors de la rebaixa

  El rumor de què PS4 baixaria de preu portava dies circulant per les xarxes. Algunes imatges mostraven com botigues franceses de videojocs començaven a rebre publicitat en la qual es mostrava una baixada de preu de la plataforma de Sony a 349 euros en la seva edició bàsica.

  L’anunci de la rebaixa de PS4 es produeix poques hores més tard de l’anunci que va fer ahir Microsoft de la baixada de preu de la seva Xbox One. Els preus entre ambdúes plataformes és pràcticament idèntic tant en les seves versions bàsiques de 500GB, com en les d’1TB, amb ofertes de packs amb jocs inclosos. Sens dubte, un duel de cara a la campanya nadalenca, amb títols molt potents per part de les dues companyies.