Multijugador online gratuït per PS4 aquest cap de setmana

  0

  De divendres a diumenge, el multijugador online gratuït per PS4 arriba a tots els usuaris

  Sony acaba de publicar un interessant anunci al blog oficial de PlayStation per a tots els usuaris posseïdors de la seva consola de saló. A partir del divendres dia 11, tothom disposarà del multijugador online gratuït per PS4 fins diumenge. Jocs recents com Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Star Wars: Battlefront -que ahir mateix estrenava la Batalla de Jakku – habilitaran les seves opcions en línia sense haver de disposar d’una subscripció a PlayStation Plus.

  La nova generació de consoles -pertanyent a Xbox One i PlayStation 4- obliga a pagar als usuaris a través d’un servei que, per no semblar una despesa dedicada exclusivament als jocs online, ofereix descomptes i jocs gratuïts de manera mensual (Xbox Live Gold i PlayStation Plus respectivament). Però durant els 3 dies del proper cap de setmana es podrà jugar online a PS4 sense estar subscrit al servei de pagament.

  No és PlayStation Plus

  La pregunta evident fruit del multijugador online gratuït per PS4, és si es tracta d’un cap de setmana on els jocs gratis de PlayStation Plus també es poden descarregar. Malauradament, es tracta d’una oferta no ampliable a la resta d’avantatges que ofereix el servei de pagament de Sony. En referència a aquest servei, l’empresa nipona ha anunciat fa pocs dies als seus usuaris l’opció d’una subscripció anual per PlayStation Plus de 99,99€.

  Aquest desembre, el servei arriba amb Far Cry 3: Blood Dragon SSX per PS3, Freedom Wars Rocketbirds: Hardboiled Chicken per PS Vita i Gauntlet: Slayer Edition King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember per PlayStation 4. El multijugador online gratuit per PS4 comença el divendres 11 a les 12:01 AM hora del pacífic, fet que fa possible que l’oferta estigui disponible a la península durant les primeres hores de la matinada.