El PSC presenta la seva campanya buscant “un sí pel canvi”

0
Gabriel Colome PSC
Gabriel Colome, director de campanya del PSC | Foto: Europa Press

Els socialistes catalans aposten per una campanya de proximitat, relaxada i en positiu per superar els mals resultats del 20D

El director de la campanya del PSC per a les eleccions generals del 26 de juny, Gabriel Colomé, ha destacat aquest dilluns que el lema dels socialistes en la carrera electoral serà ‘Un sí pel canvi’ i se centraran en actes de proximitat, divertits i minimalistes.

“No tindrem una campanya de grans actes, serà relaxada i de diàleg”, tenint en compte que es van celebrar unes eleccions fa sol cinc mesos i que la campanya del 26J coincideix amb l’Eurocopa de futbol i la revetlla de Sant Joan, entre d’altres esdeveniments, ha destacat en roda de premsa.

El PSC ha plantejat una campanya en positiu “sense retrovisor, ni atacs ni negatives”, sinó defensant un projecte basat en tres eixos: dialogo, acord i canvi. Els socialistes entenen que les eleccions del 26J són “un plebiscit entre els dos únics possibles presidents, Rajoy o Pedro Sánchez”, el primer molt negatiu per al benestar del país i els seus ciutadans i el segon amb una gran capacitat demostrada per governar, ha destacat.

Un “sí a Catalunya”

Colomé ha destacat que per als socialistes Catalunya és, al costat d’Andalusia, un espai electoral “prioritari perquè són claus per a la governabilitat” d’Espanya, i ha recordat que han estat els dos territoris que han permès al PSOE accedir al Govern espanyol les vegades que ho ha fet. “Dir ‘sí’ al socialisme és afavorir un projecte comú entre Catalunya i la resta d’Espanya i restablir el diàleg i els ponts trencats pel PP”, ha afegit.