El PSC de Terrassa organitza busos per donar suport a Sánchez

0
Cartel PSC Terrassa
Cartell de suport a Pedro Sánchez | Foto: PSC Terrassa

Els socialistes egarencs volen explicitar el seu suport a l’actual secretari general del PSOE enmig de la crisi que pateix el partit

El PSC de Terrassa (Barcelona) està noliejant autocars per viatjar aquest dissabte a Madrid per donar suport al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, front als crítics que volen la seva dimissió i rebutgen la celebració d’un congrés. Fonts d’aquesta agrupació consultades per Europa Press han explicat que amb aquesta iniciativa busquen sumar-se a les mostres de suport que està rebent Sánchez a les xarxes, i volen que aquest suport que ara està a Internet es converteixi en presencial dissabte.

Les mateixes fonts sostenen que entre la militància socialista partidària de Sánchez s’està difonent la idea d’envoltar la seu del partit a Madrid, Ferraz, per expressar el suport al secretari general dels socialistes. Segons un comunicat en la pàgina web de l’agrupació, l’alcalde del municipi, Jordi Ballart, liderarà la comitiva a la capital i, ara com ara, hi ha un autocar tancat, tot i que no es descarten més.

‘Vine a la concentració en suport a Pedro Sánchez. El divendres 30 de setembre, a les 24 hores, anem en autocar cap a Madrid. Crida a l’associació i apunta’t’, diu el cartell que l’agrupació socialista a Terrassa està difonent en les xarxes.

Es dóna la circumstància que tant l’alcalde del municipi, Jordi Ballart, com l’exalcalde i ara membre de l’executiva del PSOE, Pere Navarro, han defensat el lideratge de Sánchez i s’han mostrat crítics amb els 17 càrrecs dimitits.