PSU RMx, les seves noves fonts d’alimentació de Corsair

  0
  PSU RMx les seves noves fonts d'alimentació de Corsair

  PSU RMx les seves noves fonts d'alimentació de Corsair
  Corsair desvetlla les seves noves PSU RMx, 80 Plus Gold i un rendiment elèctric superior, a un preu extraordinari.

  PSU RMx les seves noves fonts d'alimentació de Corsair

  Corsair®, la marca de fonts d’alimentació per a PC més recomanada i guardonada del món, va anunciat el llançament de la seva nova sèrie de RMx de fonts d’alimentació per a PC amb certificació d’eficiència 80 Plus Gold, en la qual Corsair segueix oferint la màxima qualitat en l’alimentació dels exigents PC d’alt rendiment actuals.

  Gràcies a l’eficiència 80 Plus Gold, a la seva manera de ventilació eficient sense revolucions, a uns cables totalment modulars i a l’òptim rendiment de tots els seus components, la sèrie RMx ofereix les prestacions d’alta gamma necessàries per alimentar qualsevol PC, per molt rendiment que ofereixi, a un preu fantàstic.

  La sèrie RMx de PSU ja està disponible en les seves diferents capacitats: 550 W, 650 W, 750 W, 850 W i 1000 W.

  Les PSU de la nova sèrie RMx proporcionen un rendiment elèctric d’altíssima qualitat i una excel·lent regulació del voltatge que satisfarà les demandes dels clients més exigents, pel que usen solament els millors condensadors japonesos que aconsegueixen els 105° C i components de primer ordre seleccionats específicament per garantir la seva fiabilitat i estabilitat a llarg termini fins en les situacions més exigents.

  L’alta qualitat dels seus components també permet a les PSU RMx alimentar amb eficiències 80 Plus Gold de fins a un 90%, o superiors, amb el que es genera menys calor i es redueixen costos de funcionament.

  El ventilador de coixinet de rifle de 140 mm personalitzat de RMx compta amb la manera de ventilació sense revolucions de Corsair, és a dir, solament s’activa quan és necessari, la qual cosa permet que la sèrie RMx alimenti al PC pràcticament sense cap soroll a nivells de càrrega baixos i mitjans. El fet que els connectors siguin totalment modulars significa que els fabricants de PC solament han de muntar els cables que el seu sistema necessiti, i amb l’àmplia gamma d’accessoris opcionals per a cables, serà fàcil que els cables de la sèrie RMx tinguin l’esquema de color del sistema que més li agradi.

  Totes les PSU de la gamma de RMx tenen el respatller de l’exhaustiva garantia de 7 anys i la xarxa mundial d’atenció al client de Corsair.

  Especificacions

  • Certificació d’eficiència 80 PLUS Gold: Una eficiència del 90%, o superior, la qual cosa redueix l’excés de calor i els costos de funcionament.
  • Tots els condensadors són 100% japonesos a 105°C: Els seus components interns de primer nivell asseguren un excel·lent rendiment elèctric i una fiabilitat a llarg termini, fins i tot a temperatures ambienti de 50º C.
  • Manera de ventilador sense revolucions: Funcionament pràcticament silenciós a mitjana i baixa càrrega.
  • Totalment modular: Usi solament els cables que necessiti, la qual cosa millorarà tant l’organització i ordre dels muntatges com el flux d’aire del sistema.
  • Set anys de garantia: Una garantia de fiabilitat que durarà diversos muntatges del sistema.

  PVP recomanats
  550 W: $109,99
  650 W: $119,99
  750 W: $129,99
  850 W: $149,99
  1000 W: $179,99

  Disponibilitat

  La sèrie RMx de fonts d’alimentació per a PC estarà disponible a la xarxa de tendes i distribuïdors autoritzats de Corsair de tot el món al setembre de 2015.