Publiquen el vídeo de l’accident mortal dels seus fills perquè serveixi d’exemple

0
Kyle i Michael.
@youtube

Kyle i Michael van morir en estavellar-se contra el mur d’una Església

Les famílies de dos joves britànics de 20 i 21 anys respectivament han tret a la llum un vídeo en el qual mostren els seus últims moments abans de morir en un accident de trànsit com a conseqüència de diverses imprudències al volant. La policia ha volgut agrair aquest gest en uns moments tan durs per a ambdues famílies perquè creu que poden ajudar a conscienciar a altres persones a prendre’s més de debò les conseqüències de les drogues o l’excés de velocitat a l’hora de conduir un vehicle.

Kyle Careford, de 20 anys i el seu amic Michael Owen, de 21, viatjaven el diumenge 12 d’abril dins d’un Renault Clio vermell per les carreteres de Crowborough quan el seu vehicle es va estavellar contra els murs d’una església. Kyle estava als comandaments del volant però no tenia permís de conduir.

Una investigació policial, va determinar que la parella havia pres un còctel de drogues prescrites i il·legals que hauria donat lloc a toxicitat severa. Hauria afectat greument la capacitat de Kyle per controlar el cotxe, igual que la seva inexperiència – no tenia ni una llicència o assegurança.

La velocitat a la qual travessava els estrets carrers d’aquesta zona rural del sud d’Anglaterra era de 145 km/h quan el límit estava fixat en 48 km/h. El seu amic Michael li va gravar entre riures i comentaris espantats sobre el ràpid que anava i demanant-li que no corregués tant. Tots dos estaven sota els efectes d’un còctel de drogues.

Segons informa el Telegraph a pesar que els dos portaven posat el cinturó de seguretat, la brutalitat de la col·lisió va posar fi a la vida de Kyle i de Michael.

Kyle i Michael.
@facebook

Els investigadors van localitzar el telèfon de Michael hores més tard del sinistre sota un arbre en una zona propera a l’accident. En la seva targeta de memòria les imatges de tots dos joves en els instants previs a la tragèdia.

Ara les dues famílies han volgut que aquestes terribles imatges siguin vistes per tot el món i serveixin d’exemple a tots els joves com Kyle i Michael i aprenguin dels seus errors i puguin salvar les seves vides quan es posin al comandament d’un vehicle.

Un exemple que ha estat valorat pel responsable de carreteres de Surrey i Sussex, l’inspector cap Phil Nicholas, per qui si la publicació d’aquest vídeo pot salvar vides, la mort de tots dos haurà deixat un llegat pels altres.

La mare de Michael, Kat va dir: “Portem als nostres fills ensenyant-los el bé i el mal, en guiar-los i donar-los el nostre consell i esperar a què escoltin, però una vegada que són adults esperem que prenguin les decisions correctes ..

[quote]”Realment no sé per què els nois van decidir fer el que van fer, però els culpo als dos per les decisions que van prendre en aquella nit.”[/quote]