Puigdemont confessa que no hauria acceptat ser president

0
Mas Puigdemont investidura
Artur Mas i Carles Puigdemont, durant l'investidura del segon | Foto: Europa Press

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha revelat que no hauria acceptat el càrrec si hagués sabut que l’acord d’estabilitat amb la CUP podia variar

El president del Govern de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha confessat que si hagués sabut que l’acord d’estabilitat amb la CUP variaria, no hauria acceptat el càrrec. Així ho ha revelat en una entrevista a Catalunya Ràdio, hores després de mencionar que se sotmetrà a una moció de confiança al setembre que servirà per replantejar el full de ruta del procés sobiranista i, fins i tot, per convocar noves eleccions.

Carles Puigdemont ha matisat que la moció de confiança la fa extensible a tots els grups del Parlament. Segons ell, el seu objectiu és decidir si volen “continuar amb la regressió d’un autonomisme tronat que no porta a cap lloc” o per “si se sumen a un projecte d’innovació i progrés per Catalunya”.

A més, Puigdemont també ha senyalat que se sent “trist i decebut” per la decisió de la CUP de no retirar l’esmena als pressupostos. “Si m’haguessin advertit a l’inici que l’acord mutaria, jo no hauria acceptat el càrrec de president. No crec ni tan sols que Artur Mas m’ho hagués proposat”, ha mencionat l’actual president.