Puigdemont: la sentència del ‘cas Quintana’ “no conclou la veritat”

0
Carles Puigdemont Parlament
Carles Puigdemont, en sessió de control al Parlament | Foto: Europa Press

Puigdemont respon al Parlament la sentència del cas i afirma que el Govern és el primer interessat en descobrir una “veritat que és incompleta”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dimecres que el Govern és el primer interessat a arribar a la veritat en el cas d’Esther Quintana tenint en compte que “la veritat no la conclou la sentència”, ha admès.

En resposta a Lluís Rabell (SíQueEsPot) en la sessió de control al Parlament, s’ha referit així a l’absolució de l’Audiència de Barcelona als dos mossos acusats de provocar a Quintana les lesions que li van fer perdre un ull durant la vaga general del 2012.

Segons Puigdemont, el Govern és el primer interessat a descobrir una “veritat que és incompleta”, per la qual cosa aprofundiran en el més petit indici que tinguin per rescabalar la víctima.

“No tenim més elements per anar més enllà, però si els tenim el compromís del Govern és rotund per estirar-los”, ha sostingut el president, tot i que admet que trobar la veritat tampoc compensaria la víctima. També ha aprofitat per defensar la Policia catalana i ha demanat no frivolitzar sobre la seva feina ni convertir-la en element de confrontació política.