Puigdemont denunciarà a un ciutadà per amenaçar-lo de mort

0
Carles Puigdemont 3
El president Puigdemont, en un esmorzar informatiu | Foto: Europa Press

Un usuari de Facebook va fer un escrit contra el president de la Generalitat on l’amenaça, fins i tot, amb una bomba sota del seu cotxe

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest diumenge que denunciarà un usuari de xarxes socials que l’ha enviat un missatge amenaçant-lo amb col·locar una bomba sota del seu cotxe. En un apunt a Twitter, Puigdemont titlla de “covard” a l’usuari, que apareix sota el nom de Jorge Fernández Hernández en una captura de pantalla, i diu esperar que la justícia actuï.

 

“Aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba en el meu cotxe. La denúncia estarà. I espero que la justícia actuï”, ha publicat. En la captura del missatge, que ha adjuntat al ‘tuit’, el presumpte autor insulta al president català i li diu: “Tens al poble català dividit i tu cada vegada més diners en la teva cartilla. Una bomba sota del teu cotxe, alerta”. “Els països catalans no existeixen, subnormal”, finalitza el missatge, datat en les 17.12 hores de dissabte.