Puigdemont estarà al costat del sector agrari i ramader

0
puigdemont sector agrari - diari catala

El president Puigdemont ha visitat el Mercat del Ram de vic

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dissabte que la Generalitat estarà al costat del sector agrari i ramader per “superar junts no només les dificultats, sinó els desafiaments de futur”.

En la inauguració del Mercat del Ram de vic (Barcelona), ha assegurat que la Generalitat, tant en allò en què té competència com en allò en què “algú pot discutir-li la competència, però no renunciarà a exercir-la”, treballarà per estar al costat del sector.

Ha remarcat que el Govern treballarà perquè hi hagi futur per als joves que volen dedicar-se a aquests sectors i “contribuir a fer un país millor” on hi hagi més oportunitats econòmiques i socials.

Puigdemont ha destacat que el Mercat del Ram és “una referència ineludible i imprescindible per poder saber en quin moment es troba el sector agrari i ramader”, i ha remarcat que en la visita ha comprovat la dificultat que viuen sectors com la llet o la carn.

“Som conscients i per això el Govern està treballant de manera molt decidida en alguns dels punts que quedaven pendents, com per exemple en el tema de les dejeccions ramaderes”, ha remarcat.

El president de la Generalitat ha remarcat que certàmens com el de Vic demostren que hi ha futur en el sector i ha explicat que l’executiu català treballa de manera intensiva per ampliar mercats i trobar noves oportunitats de negoci.

Abans d’inaugurar el Mercat del Ram, Puigdemont ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Vic, on s’ha reunit amb els membres del consistori i ha signat en el llibre d’honor.