Puigdemont fa el seu primer viatge oficial a Brussel·les el 30 d’abril

0
Carles Puigdemont catalunya
Carles Puigdemont | Foto: Europa Press

El president de la Generalitat ha concretat als delegats del Govern a l’exterior el seu primer viatge oficial

Carles Puigdemont farà el seu primer viatge oficial a un país estranger el proper 30 d’abril i fins el 2 de maig. El destí, Brussel·les, és simbòlicament significatiu per ser la capital de la Unió Europea, cap a on mira Catalunya per internacionalitzar el procés. El president de la Generalitat ha avançat la seva decisió als delegats del Govern a l’exterior, en una reunió que ha mantingut amb ells aquest dilluns i segons ha avançat l’ACN.

En aquesta reunió, en la que ha estat present el conseller d’Exteriors, Raül Romeva, Puigdemont ha explicat els detalls del que serà el seu primer viatge oficial. En un principi, Puigdemont tenia previst fer un viatge a París al març, però l’accident d’autobús a Freginals va anul·lar els plans.

Durant la reunió, el president de la Generalitat ha aprofitat per anunciar als delegats l’obertura de dos delegacions més del Govern, una al Vaticà i l’altra al Marroc. Aquestes se sumarien a les set delegacions que ja estan en funcionament, juntament amb la de la Unió Europea.