Puigdemont confia que la xifra de morts no augmentarà

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acudit la tarda d’aquest diumenge a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa per conèixer l’estat i evolució dels ferits després de l’accident d’autocar d’aquest diumenge de matinada, que ha deixat 13 víctimes mortals.

Acompanyat pel conseller de Salut, Antoni Comín, el president ha agraït l’esforç de tots els facultatius i professionals de l’equip per fer tot el possible per salvar les vides dels ferits.

Puigdemont ha assegurat que són “en bones mans” i ha confiat que la xifra de víctimes no augmentarà —el balanç és de 13 estudiants morts-– i alhora ha traslladat a ferits i familiars el seu suport i solidaritat.

A més ha relatat que, durant la seva visita als ferits, ha pogut parlar amb un jove turc, ferit en el sinistre, que estava en estat de xoc per la mort dels seus companys.

El president de la Generalitat s’ha traslladat el matí d’aquest diumenge a la zona per seguir de prop tot l’operatiu de l’accident  produït aquesta matinada a l’AP-7, a l’altura de Freginals (Tarragona).