La derrota del Barça contra el Real Madrid al Camp Nou posa punt i final a la millor ratxa d’imbatibilitat, no tan sols dels blaugrana, sinó del futbol nacional

El final de la millor ratxa de partits consecutius sense perdre ha arribat contra el pitjor rival. El Barça ha posat el punt final a 39 partits seguits sense conèixer la derrota en el partit en el qual rebia l’etern rival al Camp Nou. El Real Madrid, d’aquesta manera, enterra un rècord que quedarà per a la història.

Els de Luis Enrique van establir la nova marca a partir de superar la que regnava des de feia 27 anys, tenint en compte totes les competicions oficials. Aquesta havia arribat aconseguint sobrepassar 34 partits sense perdre que va signar el Real Madrid de Leo Beenhakker de la temporada 88/89.

L’última derrota havia estat a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán el 3 d’octubre del passat 2015, en caure per 2-1 contra el Sevilla FC al no poder remuntar els dos gols de Krohn-Dehli i Iborra en el tram inicial de la segona part. El gol de Cristiano Ronaldo ha acabat amb sis mesos sense perdre ni un sol enfrontament.