Puput ens ofereix internet sense cobertura, una idea de Paradoxa

És innegable que internet forma ja part de la nostra vida diària i que molts sense ell no sabríem que fer, tant a nivell personal com laboral, i és que avui en dia gran part de les nostres comunicacions es basen en aquest servei.

Tot i així internet depèn de la cobertura que tinguem en tot moment i segur que a algun us ha passat que necessitàveu mirar un email important i causa de la poca connexió no heu pogut accedir-hi.

Una trucada perduda ens ofereix el nostre email important

PuputPuput és una idea de Paradoxa, una start up catalana que vol oferir-nos un servei amb el qual mantenir connexió a internet sense cobertura, no de forma literal, però sí de forma molt funcional.

Puput és un servei amb el qual podrem accedir a llegir els nostres correus electrònics sense necessitat d’una connexió a la xarxa, el funcionament és senzill, en el moment de rebre un correu electrònic que hàgim configurat com a urgent, Puput ens realitzarà una trucada perduda, la qual tornarem de forma gratuïta accedint així a un missatge de veu que ens llegirà aquest correu que tant necessitem.

De moment, tot el procés és automatitzat, i la informació es destrueix després accedir-hi, per minimitzar el risc en cas d’atac.

Sens dubte un servei molt peculiar i atractiu, sobretot per a persones que viatgen habitualment i no disposen de connexió a internet (mentre segueixi en peu el roaming un fet bastant comú) o sense anar més lluny a aquelles persones que visquin en sectors amb poca cobertura i que connectar-se a la xarxa els suposi una odissea.

Puput

Paradoxa i el seu somni d’internet sense connexió

Paradoxa té en ment poder complir el somni d’internet sense internet, Puput és només un dels primers passos d’aquestes empresa catalana. A la seva pàgina web ja parlen d’un Servei dirigit a les empreses, amb el qual asseguren que els missatges urgents arribessin sense cap complicació.

En el seu compte de Twitter han fet un pas endavant, arribant a experimentar l’enviament d’un tuit sense connexió.

Que us sembla aquest servei? Puput pot tenir una gran acollida per part d’empresaris i persones que per la seva feina depenen del seu compte de correu electrònic, tot i aixi, segurament se li pugui donar mes usos més enllà del món laboral.