QNAP llança el primer NAS amb Thunderbolt 2

  0
  QNAP llança el primer NAS amb Thunderbolt 2

  QNAP llança el primer NAS amb Thunderbolt 2
  QNAP Systems Inc. ha anunciat el llançament al mercat del seu nou servidor tipus NAS amb la designació Torbo vNAS TVS871T

  El primer NAS amb Thunderbolt 2 que compta amb 20 Gbps d’amplada de banda, capacitat de vídeo 4K i és compatible amb el xassís d’ampliació d’emmagatzematge per Thunderbolt existents. Això ho converteix en una solució molt apetecible per als professionals de la creació de contingut multimèdia.

  Amb opcions que inclouen els últims processadors de la gamma Skylake d’Intel en els seus models Core i5 i Core i7, el TVS871T disposa d’un total de vuit badies d’emmagatzematge per als seus usuaris i, a part de la inclusió del port Thunderbolt 2, compte també amb dos ports 10GBAse.T i quatre ports Gigabit Ethernet que li donen una flexibilitat espectacular.

  Aquest nou model de NAS de QNAP és capaç d’executar transmissió i recepció de dades de manera simultània per les seves interfícies de xarxa alhora que per la seva interfície Thunderbolt 2 de manera independent i sense interferència de l’amplada de banda. I atès que el nou TVS871T incorpora dos ports Thunderbolt 2, els usuaris podran connectar sense problemes la unitat amb les seves estacions de treball i amb la resta d’unitats d’emmagatzematge.

  El nou model de QNAP suporta fins a 64 TB d’emmagatzematge en les seves vuit badies però aquesta capacitat es pot ampliar si connectem altres sis unitats extra d’emmagatzematge QNAP TX500P i TX600P per a un total de 448 TB, la qual cosa els fa ideals per a estacions de treball.

  El fet és que gràcies als seus dos ports Thunderbolt 2 incorporats, el TVS871T és ideal per connectar dues estacions de treball i processar l’edició de video en temps real.

  Aquest nou model de QNAP ve dotat del sistema operatiu QTS 4.2 amb el qual el TVS871T funciona com un potent NAS tant per a emmagatzematge de dades com de còpies de seguretat, l’ús compartit i la sincronització d’arxius. Però és que, a més, simplement amb connectar un teclat, un ratolí i una pantalla HDMI els usuaris poden utilitzar el TVS871T com una alternativa perfecta a un PC d’oficina per controlar les dades del NAS de manera directa, executar diverses màquines virtuals, navegar per Internet, etc.

  Hi haurà dues versions d’aquest servidor NAS a la venda:

  TVS871Ti716G: comptarà amb un processador Intel® Core™ i74790S amb quatre nuclis amb Hyperthreading funcionant a 3.2 Ghz i 16 GB DDR3 de RAM.

  TVS871Ti516G: comptarà amb un processador Intel® Core™ i54590S amb quatre nuclis a 3.0 Ghz i 16GB DDR3 de RAM.