QSF: “No som un equip conformista”

0
Quique Sanchez Flores
L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores | Foto: RCDE

L’entrenador de l’Espanyol aspira a molt més just abans de rebre el Deportivo, un rival que Sánchez considera molt perillós

L’entrenador del RCD Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha reconegut aquest dijous que el seu equip no és conformista, sinó que és competitiu i intenta sortir en tots els partits a per la victòria, com intentaran fer aquest divendres davant del RC Deportivo, un rival que creu que els estrenyerà per buscar controlar molt bé el del partit.

“No hem de tornar sobre els passos que es van donar a començament de temporada, ja que tenim la capacitat suficient per no ser conformistes. Estem molt lluny del que volem, però l’objectiu és arribar a ser un equip competitiu i desenvolupar un estil. Per a això, tenim la sort que l’afició ens ha recolzats sempre”, ha assenyalat davant dels mitjans en roda de premsa.

“Segur que ens pressionaran, i ens complicaran les coses. Si els deixes jugar la pilota controlen el ‘timing’ del partit. Necessitem elegir bé on volem ficar dificultats en la circulació de la pilota”, ha apuntat referint-se al rival d’aquest divendres en LaLiga, el RC Deportivo.