Després d’un intent de robatori en un establiment de l’Eixample

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut quatre persones d’entre 20 i 24 anys per un presumpte robatori amb violència i intimidació en un establiment del districte de l’Eixample, ha informat la policia de la ciutat en un comunicat.

Els fets es van produir aquest dijous cap a les 13.50 hores, quan una patrulla de la Urbana es trobava de servei a la confluència del carrer Ali Bei amb el carrer Nàpols i van ser informats d’una baralla davant d’un establiment situat al carrer Ribes.

Al lloc dels fets, tres persones es defensaven d’un grup de quatre persones que els estaven agredint, per la qual cosa els agents van demanar la col·laboració a una altra patrulla.

En vista de l’arribada dels agents, els agressors van intentar fugir del lloc, però l’actuació dels policies, juntament amb un altre guàrdia que estava fora de servei, li ho va impedir.

Les víctimes van manifestar que els quatre detinguts els havien intentat robar la caixa registradora del seu establiment i que havien usat un bat de beisbol, que els agents van trobar al lloc dels fets.