Quatre ferits en ensorrar-se un balcó a Castellar del Vallès

0

Quatre persones han resultat ferides aquest dissabte en ensorrar-se un balcó sobre el porxo d’una casa de Castellar del Vallès i han estat traslladades a l’hospital

Quatre persones han resultat ferides aquest dissabte en ensorrar-se un balcó en una casa del carrer Serra de Sant Feliu, del municipi de Sant Feliu del Racó agregat al municipi de Castellar del Vallès (Barcelona).

Segons han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat, els fets han ocorregut cap a les 13.47 hores en una casa de dues plantes per causes que encara no se saben, i els Bombers han destinat tres dotacions que han sanejat les restes.

El balcó de la planta superior de l’habitatge, que té una superfície de 25 metres quadrats, s’ha ensorrat sobre el porxo de la casa, en què hi havia cinc persones, en aquell moment, que han hagut de ser ateses pel Sistema d’Ermergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers han procedit a retirar totes les parts del balcó que no han caigut i que han quedat totalment inestables, i, a falta d’una investigació sobre les causes de l’ensorrament, han precintat la casa.

El SEM, que ha destinat tres unitats, ha atès cinc persones, quatre adults i un menor d’onze mesos, i ha donat d’alta ‘in situ’ a un dels adults, mentre que ha traslladat les altres quatre persones a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell (Barcelona), amb contusions múltiples, en estat lleu i menys greu.