Quatre ferits en un tiroteig a un institut de San Francisco

0

Una estudiant de 15 anys es troba en estat greu després que quatre atacants hagin irromput amb armes als voltants d’un institut públic de San Francisco

El balanç de ferits en el tiroteig registrat aquest dimarts a la tarda als voltants d’un institut públic de San Francisco, a l’estat estatunidenc de Califòrnia s’ha elevat a quatre, segons ha confirmat el departament de Policia de la ciutat. “Una quarta víctima està sent traslladada a l’hospital general de San Francisco, amb ferides lleus relacionades amb aquest incident”, han assenyalat les autoritats policials, que han confirmat que els quatre són estudiants: tres homes i una dona.

Ella, una estudiant de 15 anys, es troba en estat greu, segons ha informat la cadena ABC News. Les autoritats han assenyalat que no s’ha tractat de cap “tiroteig aleatori” i estudien la possibilitat que ella fos l’objectiu de l’atac.

Les víctimes van fugir cap a les instal·lacions quan va començar el tiroteig. Si bé no s’ha pogut confirmar, els testimonis parlen de quatre atacants, vestits amb pantalons texans foscos i dessuadores amb caputxes, als quals van veure corrent després de l’atac. De moment, no se sap si són estudiants o persones alienes a l’institut.