Quatre mesos de presó per matar a cops el seu gos a Burjassot

0
gos, Burjassot, Valencia
Foto: Europa Press

La Protectora d’Animals de Burjassot, que es va presentar com a acusació popular a aquest cas, s’ha mostrat satisfeta amb la sentència per la mort del gos

 

El jutjat d’Instrucció Número 3 de Paterna (València) ha condemnat a quatre mesos de presó i quatre anys d’inhabilitació per la tinença d’animals a un home que va matar el seu gos a cops, amb una barra de ferro, quan l’animal va intentar saltar cap a una nena. Després, va tirar el cos del gos a un contenidor de Burjassot.

Els fets van ocórrer el passat 1 de febrer, quan l’acusat passejava per la vila amb el seu gos. En un moment determinat, l’animal va saltar cap a una nena que es trobava a la via, a la que l’animal no va causar cap dany, segons informa la Protectora d’Animals de Burjassot.

Acte seguit, l’acusat va agafar una barra de ferro que hi havia al carrer, i amb ella va matar l’animal colpejant-lo al cap. Posteriorment, va llençar el cos al contenidor. Un ciutadà, que va observar els fets, ho va denunciar a la unitat canina URKO de la policia local de Burjassot, i van actuar immediatament. L’acusat va reconèixer com a certs els fets que se li imputaven durant el judici que es va celebrar el passat 9 de febrer.

La Protectora d’Animals de Burjassot, que es va presentar com a acusació popular a aquest cas, s’ha mostrat satisfeta amb la sentència, que consideren “exemplar” davant del primer cas de maltractament animal amb resultat de mort que es coneix a la vila, segons han indicat.