Què esperen Lorenzo i Rossi del GP de Malàisia?

0
Rossi arriba amb un bon avantatge però no pot cometre cap error
MOVISTAR YAMAHA MOTOGP
Lorenzo: els pneumàtics seran la clau aquest cap de setmana
MOVISTAR YAMAHA MOTOGP

Lorenzo: La clau per poder lluitar per la victòria seran els pneumàtics

El mundial de MotoGP es trasllada aquest cap de setmana a Malàisia en l’última de les 3 proves de la gira asiàtica. A causa de les altes temperatures i l’alta humitat que caracteritza la localitat de Sepang, Lorenzo creu que serà molt important veure com es comporten els pneumàtics en una carrera Diumenge a 25 voltes, per saber si podrà lluitar per la victòria. Tot i que deixa clar que el seu objectiu aquest cap de setmana és retallar el màxim de punts a Rossi per arribar amb la mínima diferència a València, la carrera definitiva que decidirà el campió de MotoGP 2015.

“Ara afrontem la carrera de Sepang, un circuit complicat a causa de les temperatures extremadament caloroses i la humitat. Crec que la clau per lluitar per la victòria serà el rendiment dels pneumàtics i crec que tindrem una altra oportunitat per guanyar” comentava Lorenzo sobre les seves aspiracions aquest cap de setmana a Malàisia.

Cal recordar que Lorenzo ja va patir una forta baixada de rendiments dels pneumàtics a Japó, a causa d’haver imposat un ritme molt alt des del principi per escapar-se, aquest esforç li va passar factura al final de la carrera. Per tant, caldrà veure si aquest cop adoptarà una estratègia diferent per guardar més pneumàtics.

Finalment també serà important veure com es comporta la Yamaha en temperatures altes ja que fins el moment s’ha considerat que en temperatures elevades les Honda estaven un pèl millor.

Rossi arriba amb un bon avantatge però no pot cometre cap error
MOVISTAR YAMAHA MOTOGP

Rossi: “Arribem amb un bon avantatge a Malàisia”

Desprès de la carrera d’Austràlia on Rossi va ser 4rt i Lorenzo 2n Rossi té un avantatge momentani d’11 punts respecte Lorenzo quan queden dos carreres per acabar el mundial. Rossi creu que és un bon avantatge però que serà important no cometre cap error ja que estem en el moment crucial de la temporada i un error et deixa ja fora de joc.

Cada sessió serà important, no només la carrera en sí. La carrera a Sepang val molt i hem d’aconseguir el millor resultat en cada sessió i després guanyar. Arribem a l’última carrera de les tres seguides que hem tingut amb un bon avantatge i això és sens dubte positiu” comentava Rossi en declaracions facilitades pel seu equip.

A Austràlia, vam tenir una bona carrera, però podria haver estat molt millor. A Malàisia hem de trobar de seguida una bona posada a punt” ha afegit el pilot italià sobre les seves aspiracions a Malàisia aquest cap de setmana.

Per tant, s’espera una altra gran carrera on haurem d’estar molt pendents del duel entre els pilots de Yamaha, de quina posició ocupa cada un en cada moment i com estaria el mundial en cada avançament. Queden dos finals i la diferència és molt petita, Lorenzo voldrà seguir retallant punts a Rossi i Rossi voldrà tornar a quedar per davant de Lorenzo per tenir cada cop més a prop el seu desè títol mundial.