Que faran l’Hospitalet i els hotelers?

0
Hospitalet i hotels - Diari Català
Núria Marín i Jordi Clos

L’Hospitalet i els hotelers de Barcelona treballaran perquè la ciutat sumi més hotels

L’Ajuntament de L‘Hospitalet de Llobregat i el Gremi d’Hotels de Barcelona han acordat treballar conjuntament per fomentar el creixement hoteler de la ciutat i per portar a terme la promoció turística necessària per assegurar l’èxit empresarial dels nous projectes.

L’acord ha estat subscrit aquest divendres per l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i pel president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, amb la presència del tinent d’alcalde de Coordinació i Planificació Estratègica, Francesc Belver, i del president de la Comissió d’Hotels de l’Hospitalet, Josep Maria Huguet, segons ha informat el consistori mitjançant un comunicat.

Durant l’acte de firma, l’alcaldessa ha destacat que l’Hospitalet “porta anys treballant i sumant sinergies entre l’administració pública i el sector privat, per trobar noves oportunitats de desenvolupament econòmic, per això tots els inversors són benvinguts a la ciutat”.

L’Hospitalet actualment té 13 hotels i, segons l’alcaldessa, el municipi està preparat per acollir més hotels, per ser centres generadors de llocs de treball i de dinamisme comercial: “Tenim el planejament aprovat i els terrenys disposats per acollir noves promocions”.

Per la seva banda, el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha apuntat que “l’Hospitalet és una aposta segura i potent, que té unes condicions i recursos excepcionals per desenvolupar el seu pla estratègic i que confia en el sector hoteler i turístic per liderar el creixement econòmic de la ciutat”.

El Gremi d’Hotels de Barcelona, que representa els establiments d’allotjament turístic de la capital catalana i del seu entorn a l’àmbit provincial, ha impulsat una comissió dels representants dels hotels de l’Hospitalet per tractar els assumptes específics dels establiments situats en els voltants de la plaça d’Europa, on la institució ja col·labora amb l’Ajuntament per millorar l’eficiència del turisme i dels hotels de la ciutat.

Dins d’aquesta comissió s’han desenvolupat col·laboracions en àmbits com la millorar del transport públic, la promoció turística, la coordinació amb les forces de seguretat, la senyalització viària i l’obtenció del certificat de destinació de turisme esportiu.