El formulari pretén que qui compri un Ford GT sigui un client fidel

Ford ha decidit posar-se les piles en matèria esportiva i, per això, d’aquí al 2020 vol ampliar i renovar la seva gamma de vehicles amb aquesta característica. Els primers en donar aquest pas han estat el nou Ford Mustang, el Ford Focus RS, que ja ha començat la seva producció, i l’espectacular i mite Ford GT, que és el protagonista que ens ocupa en aquesta notícia.

El renovat superesportiu de la marca de l’oval ha tingut una gran acceptació i les peticions i preguntes per poder adquirir o informar-se sobre una unitat s’han desbordat i, per aquest motiu, Ford s’ha vist obligat a obrir un procés d’avaluació de potencials clients a través d’un formulari online on es coneixerà si estàs capacitat per tenir o no un Ford GT.

Aquest procés començarà aquest mateix divendres, coincidint amb l’inici per efectuar una reserva del model. En aquest sentit, els clients potencials per a la compra d’un Ford GT hauran de respondre a preguntes com amb quina freqüència agafaran el vehicle, si han tingut algun altre model Ford anteriorment, si utilitzen les xarxes socials, entre d’altres qüestions. Amb això, Ford vol aconseguir que qui finalment tingui una unitat, sigui una persona amb cap i fidel a la marca que pugui ocasionar els menors problemes possibles; ja ho diuen que en aquesta vida els diners no ho són tot.

Així mateix, els clients també hauran de signar una mena de contracte amb la marca on es comprometran a no vendre la seva unitat del flamant Ford GT durant un cert temps que no ha estat especificat. D’aquesta forma, la marca de l’oval es vol garantir que qui el compri sigui un entusiasta de la conducció que utilitzi el cotxe amb ganes i no un especulador que vol fer negoci amb ell.