Cinc noies sentiran la trucada de Déu a Madrid, Alacant i Granada

Molts joves han d’escollir el seu futur en algun moment de la seva vida però, de vegades, no saben quin trajecte seguir. Quina és la decisió correcta? Què seran de grans? De què treballaran?

Una jove anomenada Janet va sentir una trucada i ho va tenir molt clar: “Una monja és una forma de ser feliç a contra corrent”. Així comença el docureality anomenat Quiero ser monja’, un seguiment a cinc noies que a través de la trucada de Déu decideixen dedicar-se a la vida religiosa. Amb aquest programa, els espectadors veuran com aquestes noies compartiran els seus valors i principis, les seves dinàmiques de treball i els seus moments d’oració i servei a l’Església.

Les congregacions de Madrid, Alacant i Granada han acollit durant sis setmanes a les protagonistes del programa en la seva formació divina. Les premonges descobriran el sacrifici, la caritat i la disciplina que exigeix una comunitat missionera; coneixeran la impactant labor de la religió responsable d’atendre una casa bressol amb més de cent nens a càrrec seu; lliuraran al silenci, l’oració i la pobresa en un convent de clausura amb més de 500 anys d’història entre les seves parets; i col·laboraran en una missió en plena selva boliviana.

Al final del seu recorregut, hauran de decidir si realment la seva vocació els porta a consagrar la seva vida al servei a Déu o, per contra, prefereixen viure la seva fe a la seva manera.