Rabell presidirà SíQueEsPot al Parlament

0
Lluís Rabell
EP: Lluís Rabell
 Lluís Rabell
EP: Lluís Rabell

Negocien tenir un lloc a la Mesa que ocuparia Joan Josep Nuet

El cap de llista de CatSíQueEsPot a les eleccions catalanes, Lluís Rabell, presidirà el grup del Parlament, Joan Coscubiela (ICV) serà el portaveu i Albano Dante (Podem) portaveu adjunt.

En declaracions als mitjans després d’una reunió del grup en la cambra, ha explicat que negocien tenir presència en la Mesa del Parlament, lloc per al que proposen a Joan Josep Nuet (EUiA).

Coscubiela s’ha estrenat ja com a portaveu criticant la “inacció” del Govern en funcions perquè, segons la seva opinió, està més preocupat de garantir la continuïtat d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat que la continuïtat dels llocs de treball a empreses com Valeo i Solvay.

[quote]   “Més que un Govern en funcions sembla un Govern en defunció”, i ha avançat que cridarà el conseller d’Empresa, Felip Puig, per intentar impulsar iniciatives a favor de les esmentades companyies.[/quote]

També ha explicat el primer contacte que han mantingut amb el comitè d’empresa i els sindicats de Seat després de l’anunci del grup Volkswagen de revisar les seves inversions, s’ha posat a la seva disposició i ha instat el Govern a afrontar aquesta situació.

SíQueEsPot aposta per reeditar la coalició a les generals malgrat trencar IU i Podem

“L’acord que ha constituït Catalunya Sí que es Pot tindrà la seva translació amb vista a les generals”, ha declarat als mitjans a la cambra.

Segons Rabell, des de Catalunya mantenen la seva aposta per la confluència: “Esperem que el que ara sembla que no ha estat possible es tanqui més endavant sota una fórmula o una altra”.