Rafa Benítez s’acomiada de la seva etapa com a entrenador del Real Madrid amb agraiments a les persones que l’han recolzat

Rafa Benítez s’acomiada del madridisme a la seva pàgina web personal i dedica agraiments a totes les persones que li han fet costat en tot moment. No dedica males paraules a ningú i desitja sort al madridisme i al seu successor, Zinedine Zidane.

Rafa Benítez comenta que “encara que se m’amunteguen sentiments i vivències, vull que tots els que formen aquesta entitat, des de la seva junta directiva a l’últim dels seus aficionats, passant per dirigents, treballadors, seguidors i simpatitzants, sàpiguen que per a mi ha estat un honor ocupar aquest càrrec al club que em va veure créixer com a futbolista, com a persona i com a entrenador de les categories inferiors fins arribar al primer equip. Com a madridista, madrileny i esportista format en els valors d’aquesta institució, m’he sentit honorat amb l’oportunitat que he tingut de treballar per aquests colors. M’agradaria donar les gràcies […] als que m’han prestat el seu suport en tot moment per fer, pas a pas, aquest camí que buscava l’èxit de l’entitat per sobre de tot i de cadascú de nosaltres”.

Ha continuat explicant que li agradaria desitjar sort a Zinedine Zidane, el meu substitut, i a tot el seu equip de treball, així com a tots i cadascun dels jugadors, tècnics i personal, aquells que treballen tant a Valdebebas com al Bernabéu pel bé del Club. La seva sort serà la del nostre Real Madrid, al qual desitjo tot el millor”. Conclueix el comunicat dient: “Des del respecte i l’afecte, gràcies i hala Madrid i res més!”.