Rafa Garcia, guanyador en Sènior A
Rafa Garcia, guanyador en Sènior A | Foto: Enduro Magazine

Més de 175 pilots van participar a la segona carrera de la Copa Catalana d’Endurades

La prova organitzada pel Moto Club Tossa, presentava unes condicions espectaculars per a la pràctica de l’enduro. El rally, de poc més de 35 km va ser poc ràpid, amb camins trencats i força trialeres. Les especials, igual que la resta del rally, també presentaven unes condicions immillorables, sense fang i sense pols; això sí, els pilots van haver de treballar-s’ho molt per superar sense errors un tram que tenia zones on era fàcil poder perdre segons.

Rafael Garcia (Sènior A) va ser el gran dominador de la prova, després d’imposar-se en un temps final de 16:15.Darrere seu, Gerard Gómez, qui va realitzar una esplèndida actuació va acabar en segona posició. El tercer calaix del podi de la categoria Sènior A el va ocupar Edgar Garcia.

A E125, el jove Martí Puig va batre a Artur Obach, qui va haver de disputar fins a l’últim segona amb el tercer classificat, Pablo Nadal. La categoria Junior Oberta se la va endur Marc Martínez. Darrere seu es va viure una lluita trepidant entre Miquel Lluc i Jordi Font, segon i tercer respectivament.

A Sènior B va vèncer Albert Muñoz, qui va sortir fortament reforçat després de fer cinquè a l’scrath. Eduard Aguilar i Marc Mujal van completar el podi d’aquesta categoria. Pel que fa a Sènior C, Roger Ferré va aconseguir una renyida victòria amb poc més d’un segon de marge respecte Santi Roig. Antoni Salomó va firmar la tercera posició.

Pel que fa les Fèmines, Alba Vilaplana va dominar la prova, seguida de Júlia Calvo i Júlia Llobet. Mireia Badia va completar la desena posició en la categoria E125 i la Mireia Calvo va fer vintena en la categoria Oberta.

Alba Vilaplana va ser la fèmina més ràpida
Alba Vilaplana va ser la fèmina més ràpida | Foto: Enduro Magazine

La propera cursa de la Copa Catalana d’Endurets se celebrarà el proper 29 de maig a Manresa.

Podeu consultar les classificacions aqui.