Rafa Nadal abandona Roland Garros - Diari Catala
El mallorquí ha confessat que aquesta és una de les rodes de premsa més dures de la seva carrera | FOTO: @RolandGarros

En una roda de premsa Rafa Nadal ha anunciat la seva retirada del torneig francès per una lesió al canell. Marcel Granollers avança directament a vuitens

Quan tot feia indicar que es trobava entre els aspirants a aixecar el títol després d’una bona temporada als tornejos de terra batuda ha tornat a saltar la sorpresa: Rafa Nadal abandona Roland Garros. El balear ho ha comunicat aquest divendres a la tarda en una roda de premsa, on ha explicat que pateix uns problemes al canell esquerre que ja el van obligar a jugar infiltrat el seu darrer partit i que amenacen amb convertir-se en una lesió greu si no s’atura d’immediat.

“Probablement aquesta és una de les rodes de premsa més dures de la meva carrera”, ha començat el manacorí, que ha desvelat tot seguit els motius de la seva retirada. “Haig de retirar-me del torneig perquè tinc un problema al meu canell (esquerre) que ja arrossego des de fa un parell de setmanes. Ahir vaig haver de jugar amb una injecció, però ahir a la nit encara em feia més mal. Sé que no puc acabar la competició. És part de la vida i espero poder tornar molts anys a Roland Garros”, desvelava Nadal, que amb tot, apuntava que “em sento amb la motivació i l’energia per tornar-hi durant els propers anys”.

La retirada, que beneficia Marcel Granollers i el col·loca als vuitens de final, provoca un fet que només havia tingut lloc una vegada des de l’any 2003, i és que ni Rafa Nadal ni Roger Federer jugaran la tercera ronda d’un Grand Slam.