'Rafinha' torna a jugar sis mesos despres - Diari Catala
El mig-campista blaugrana ha participat activament en la concentració de la seva selecció | FOTO: @Rafinha

El jugador brasiler del FC Barcelona, ‘Rafinha’ Alcántara, va disputar uns minuts amb la Selecció Olímpica del seu país després de sis mesos de baixa

Sis mesos i 11 dies després ‘Rafinha’ Alcántara ha tornat a sentir-se futbolista. El brasiler del FC Barcelona va rebre l’alta fa poc més d’una setmana i aquest diumenge va tenir minuts amb la Selecció Olímpica del Brasil en un duel de preparació contra Sud-àfrica. El mig-campista, completament recuperat de la seva lesió, va mostrar la seva alegria després del partit, on va tenir temps per ser decisiu donant una assistència de gol.

Ha estat meravellós, la sensació de tornar a jugar és única”, confessava un emocionat ‘Rafinha’. El futbolista, que no va jugar l’anterior compromís contra Nigèria a causa d’un acord entre la Confederació Brasilera de Futbol i el FC Barcelona, va poder participar finalment en valorar ambdues entitats que la seva evolució física era l’adequada. El club ja va assegurar la seva supervisió amb un preparador blaugrana que l’ha acompanyat durant la seva concentració amb la selecció.

Tot i haver disputat poc més d’un quart d’hora, el jugador va gaudir i aprofitar el seu temps sobre la gespa, col·laborant amb una assistència al triomf per 3-1 del seu equip. Així va facilitar ‘Rafinha’ Alcántara el gol d’Andreas Pereira.