L’Espanyol mantindrà un 15% dels drets econòmics del futbolista, que aquesta temporada ha acabat jugant cedit a la SD Ponferradina

Antonio Raillo abandona l’Espanyol i fa les maletes en direcció Mallorca. El club blanc-i-blau ha anunciat que el central cordovès rescindeix el seu contracte i signarà amb l’equip insular per a les properes tres temporades. L’acord no contempla una quantitat econòmica pel traspàs, però l’Espanyol mantindrà la propietat del 15% dels drets econòmics del futbolista i una opció de tempteig per si desitja recuperar-lo mentre pertanyi al RCD Mallorca.

Raillo va arribar al filial de l’Espanyol l’estiu del 2013, després d’haver passat pels filials del Córdoba CF i del Real Betis. El 2015, i després de dues profitoses temporades al filial ‘perico’, renovava el seu contracte amb el club fins al juny del 2018.

Aquesta temporada el defensa feia el salt al primer equip blanc-i-blau, però la manca d’oportunitats provocava que en el mercat d’hivern marxés cedit a la SD Ponferradina. A partir del pròxim any, Raillo prosseguirà la seva carrera professional al RCD Mallorca.