Rajoy admet que el “preocupa” Volkswagen

0
Mariano Rajoy
EP: Mariano Rajoy
Mariano Rajoy
EP: Mariano Rajoy

Matthias Müller, ha anunciat que la companyia revisarà “totes les inversions”

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimarts que el “preocupa” que Wolkswagen anunciï que la companyia revisarà totes les inversions, si bé ha dit que intentarà que no sigui així en el cas d’Espanya.

[quote] “Em preocupa però ho desconec absolutament”, ha afirmat Rajoy després de ser preguntat al Fòrum Abc si aquesta decisió pot afectar el creixement d’Espanya.[/quote]

En concret, el nou president i conseller delegat de Volkswagen, Matthias Müller, ha anunciat que la companyia revisarà “totes les inversions” i que farà un ajust “no sense dolor” per recuperar-se de la crisi provocada per la manipulació de les emissions dels motors.

També ha assenyalat que hi ha una altra inversió de “mil milions llargs” en la factoria que la companyia té a Navarra. “Em preocupa i intentaré que no sigui així”, ha abundat.

El cap de l’executiu ha indicat que Volkswagen haurà de “fer front a alguns problemes” en els pròxims dies i ha expressat el desig que els resolguin “amb la major celeritat possible”.

A més, ha afegit que tant aquesta companyia com el sector de l’automòbil a Espanya “ha tingut un magnífic comportament” al llarg de la legislatura i ha desitjat que s’aposti per Espanya “en els moments més difícils”.

“És un sector capital al nostre país i competeixen pel sector exportador i sempre tindran el suport dels espanyols”, ha conclòs.

[quote] El cap de l’executiu ha admès que “clar” que el “preocupa” i ha recordat que el mes passat va estar a Martorell (Barcelona), on es va anunciar una inversió de 3.300 milions d’euros en aquesta factoria.[/quote]