Una piulada de Rajoy el delata sobre les condicions de C’s

0

Malgrat aquest dimecres Mariano Rajoy negava haver dit que l’Executiva del PP debatria les condicions de C’s, una piulada seva el delata

El president del Govern espanyol en funcions i del PP, Mariano Rajoy, es va comprometre a “sotmetre a debat i aprovació” les condicions que Ciutadans va exigir per començar a negociar un possible suport del partit taronja a la seva investidura. “Jo mai ho he dit, he convocat el Comitè Executiu perquè m’autoritzés a negociar. L’altre ho diu vostè, mai m’haurà escoltat dir això”, ha respost quan una periodista li va preguntar aquest dimecres per aquesta qüestió.

 

Des del seu perfil oficial en Twitter Rajoy va fer públic aquest anunci el dia 10 d’agost, després de reunir-se amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, que li havia plantejat l’oferta negociadora.  “Una vegada conegudes les condicions de C’s per negociar, les sotmetré a debat i aprovació al Comitè Executiu del Partit Popular”, ha publicat fa una setmana.

Tot i això, l’esmentat òrgan de direcció del PP no ha aprovat les condicions i, quan en la roda de premsa posterior s’ha preguntat a Rajoy pels motius de no haver fixat una posició, el president ha replicat al seu torn als periodistes qui havia dit que aquest era l’objecte de la reunió. “Jo mai ho he dit, he convocat el Comitè Executiu perquè m’autoritzés a negociar. L’altre ho diu vostè, mai m’haurà escoltat dir això”, ha respost.