Rajoy aposta per un nou model de finançament “per a tots”

0
Mariano Rajoy
EP: Mariano Rajoy
Mariano Rajoy
EP: Mariano Rajoy

Diu que no parlaran mai ni negociaran “res” que afecti la unitat d’Espanya

El president del Govern, Mariano Rajoy, aposta per un nou model de finançament autonòmic “per a tots” i aprovat per unanimitat, i també ha advocat per continuar amb la baixada d’impostos, com el de societats, el que afecta emprenedors i el del valor afegit.

Rajoy s’ha pronunciat així en la seva intervenció en un acte que s’ha celebrat a València, en què ha anunciat que “hi haurà un nou model de finançament per a la Comunitat i per a tots”

Ha asseverat que aquest nou model es parlarà “entre tots” i “s’intentarà treure per unanimitat, i no per imposició com va fer el govern socialista“. “Jo no vaig votar aquest model”, ha reiterat.

[quote]També ha advocat per continuar amb les baixades d’impostos, perquè “aquest és l’ADN del nostre partit”, ha destacat.[/quote]

D’altra banda, ha asseverat que el seu partit farà “tots els esforços que hagi de fer” però, ha advertit, “mai ens sotmetrem a cap contracte de ningú, no parlarem mai ni negociarem res que afecti la unitat d’Espanya, la sobirania nacional i la igualtat de tots els espanyols, siguin d’on siguin i visquin on visquin”, ha postil·lat.