Rajoy arriba a la seu del PP

0
Rajoy al 20d - Diari CAtalà
Foto: TAREK/PP

Acompanyat de la seva dona per seguir els resultats electorals

El president del Govern espanyol i candidat del PP a la reelecció, Mariano Rajoy, ha arribat al voltant de les 20.00 hores a la seu central del seu partit a Madrid, acompanyat de la seva dona, Elvira Fernández, per seguir els resultats de les eleccions generals del 20 de desembre. Ho farà des de la setena planta de Gènova 13, on està el seu despatx.

A la seu del PP ja estan la secretària general, María Dolores de Cospedal, el vicesecretari d’Organització del PP, Fernando Martínez Maillo, i el responsable de Comunicació del PP, Pablo Casado, el vicesecretari de Política Autonòmica i Municipal, Javier Arenas, el cap de la delegació espanyola a Brussel·les, Esteban González Pons, i el director de la campanya del PP, Jorge Moragas.

Davant de les eleccions més incertes de la democràcia, a la seu del PP es mostren “optimistes” davant dels resultats que obtindrà el Partit Popular. Això sí, admeten que les dades indiquen que hi ha moltes províncies en les quals estan “ballant” escons.

De fet, fonts populars han indicat a Europa Press que la direcció nacional del PP ha enviat un missatge als cap de llista del partit a totes províncies assegurant que han de mantenir una posició de prudència  perquè tot apunta que serà una nit “llarga”.