Rajoy: “Espanya serà el que els espanyols vulguin que sigui”

0
Mariano Rajoy 26J
El president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, exercint el seu dret a vot | Foto: Europa Press

El president en funcions adverteix que “cada vot és important” i anima a la gent a “prendre una decisió tan gran” com decidir qui governa

El president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha fet una crida a votar a “tots els espanyols que volen i senten el seu país”, i ha advertit que “cada vot és important”.

En declaracions als mitjans, després d’exercir el seu dret a vot, Rajoy ha animat que la gent “vagi a opinar” i “a prendre una decisió tan gran” com és “qui vol que governi Espanya els anys vinents”. En aquest sentit, ha assenyalat que “Espanya serà el que els espanyols vulguin que sigui i tindrà el Govern i els diputats que els espanyols vulguin”.

Finalment, ha mostrat el seu desig que la jornada “es desenvolupi com ho està fent, amb tranquil·litat” i “de manera raonable”. Rajoy ha acudit a dipositar el seu vot al col·legi Bernadette, a la madrilenya població d’Aravaca, al voltant de les 11.00 hores, i acompanyat de la seva dona.

El president en funcions ha estat rebut entre nombrosos aplaudiments i crits de “president, president”, i també algunes esbroncades. Aquesta situació s’ha mantingut fins que Rajoy ha exercit el seu dret al vot i ha abandonat les instal·lacions. Tant en arribar com en marxar, ha besat diversos nens i ha saludat els veïns que s’han apropat fins a ell, amb els quals ha intercanviat, a més, algunes paraules.