Rajoy i Puigdemont es reuneixen dimecres a La Moncloa

0
Carles Puigdemont Mariano Rajoy
El president de la Generalitat i el president en funcions de l'Estat, en la seva darrera trobada | Foto: Europa Press

El president espanyol en funcions rep Carles Puigdemont per abordar, entre d’altres temes, la relació entre Catalunya i Espanya

El president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es reuniran dimecres 20 d’abril a les 17.30 hores a La Moncloa.

Unes possibles noves eleccions el 26J a Espanya li donen encara més sentit a aquesta reunió, ja que Mariano Rajoy continuaria sent, en aquest cas, l’interlocutor principal del govern en funcions espanyol com a mínim per tres mesos més.

Des de la Generalitat s’espera que la trobada tingui contingut i s’abordi la relació entre Catalunya i Espanya. L’executiu català no vol que sigui una reunió protocol·lària. La Generalitat ja ha deixat clar diverses vegades que no busca només una foto, sinó una reunió amb “contingut” en què, entre d’altres coses, s’abordi la relació de Catalunya amb la resta d’Espanya. “Hi ha plena disponibilitat del Govern català per parlar”, va manifestar aquest dimarts la portaveu del Govern català, Neus Munté.

Compartir
Article anterior(16.00h) L’eufòria es trasllada a la lliga
Article següentCom es viu el multilingüisme en el món?
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]