Ramon Espinar Senat sobiranisme
El senador madrileny està conforme amb la compareixença de Puigdemont | Diari Català (foto: Europa Press

El portaveu de Podemos al Senat Ramón Espinar va ser convidat a la llotja d’honor del Bernabéu però va declinar l’oferiment amb una carta oberta a Twitter

Ramón Espinar, representant de Podemos al Senat, va comunicar a través de les xarxes socials que havia rebut amb uns dies de retard una invitació per a veure el partit entre el Real Madrid i el RCD Espanyol a la llotja d’honor de l’estadi Santiago Bernabéu, però que preferia declinar l’oferiment a causa dels motius que expressava en una carta oberta.

Al citat escrit Espinar argumenta que tot i ser aficionat madridista i agrair la proposta del club prefereix pagar l’entrada com qualsevol altre ciutadà quan hi vulgui assistir, ja que “combatre els privilegis de la classe política és un dels motors que m’impulsen a participar a Podemos”.

Aquesta és la carta completa:

“Estimats senyors de la Junta Directiva del Real Madrid.

He rebut amb alguns dies de retard la seva invitació a la Llotja d’Honor del Santiago Bernabéu per al partit entre el Real Madrid i l’Espanyol de Barcelona. Els hi agraeixo sincerament la invitació. Sé que es una llotja transitada per representants de totes les forces polítiques i em reconforta saber que, lluny de qualsevol prejudici, la directiva del meu equip també convida a gent del canvi a casa seva.

Sóc seguidor del Real Madrid des que tinc memòria i, per la generació a la que pertanyo, tinc gravat aquell golàs per l’escaire de Zidane a Glasgow que ens va donar la novena. Per a mi, com per a qualsevol altre aficionat, el Real Madrid de Zidane és un equip il·lusionant i seria un privilegi assistir a la Llotja d’Honor per a veure els seus partits.

Però és, precisament, combatre els privilegis de la classe política un dels motors que m’impulsa a participar a Podemos. Sóc madridista i quan assisteixi al Santiago Bernabéu per a animar al meu equip, ho faré pagant a la taquilla la meva entrada com qualsevol altre ciutadà.

Quedo molt agraït per la seva generositat, però prego que no em segueixin enviant invitacions, ja que les declinaré totes.

Rebin una cordial salutació.”