Ramon Quer guanya l’Enduro de Francolí

0
Mireia Badia, millor fèmina
Mireia Badia, millor fèmina

Aquest diumenge s’ha disputat la segona prova del Campionat de Catalunya d’Enduro 2016 a l’Espluga de Francolí amb més de 170 pilots.

La cursa, organitzada pel MC Francolí va comptar amb 72km de recorregut, cronos i uns trams que van combinar a la perfecció zones de circuit de motocròs amb zones extremes, amb pneumàtics, troncs, tubs, i altres obstacles pels pilots.

El pilot del MC Segre, Ramon Quer, va ser el gran protagonista del dia després de vèncer amb solvència l’enduro del Francolí. Quer no va donar opció a cap dels seus rivals, aconseguint marcar els millors temps en cadascuna de les sis cronos que va diputar quedant primer en Elit i Scratch. La segona posició de la categoria Èlit, en canvi, va ser d’allò més disputada. La lluita entre els pilots Enric Francisco i Jordi Quer, es va resoldre finalment a favor del pilot de Mataró, Francisco, qui va vèncer amb només 4 segons de marge; Jordi Quer es va haver de conformar amb la tercera posició del podi.

Pel que fa a la resta de categories, Gerard Gómez, es consolida al capdamunt de la classificació de E-125. Marc Flores i Pau Tomàs van completar el podi.

Marc Sans va ser el més ràpid en la categoria Júnior Open, per davant dels pilots Miquel Lluch i Xavier Ferrer. El pilot del MC Solsonès, Daniel Soriano, va ser primer a Júnior Trofeu, Jordi Arbat va ser segon, mentre que Álvaro Gassol va completar el podi.

A Sènior B 4T, el pilot més destacat va ser Sergi Casademont, seguit de Jordi Piñol, segon, i Jordi Balcells, tercer. Oriol Casany va aconseguir la primera posició a Sènior B-2T. Antoni Romero va finalitzar a només a 11 segons del campió, mentre que David Martínez va completar el podi.

A Sènior C 2T el protagonista del dia va ser Santi Roig. El Pilot del MC Riuprimer Gas i Rocs va vèncer amb un estret marge sobre el segon classificat, Josep Serrat. Joan Tomàs va acabar en tercera posició . David Serra va guanyar en Sènior C-4T per davant de David Gómez i Roger Ferré. Josep Marsal es va endur la victòria en la categoria Màster, seguit de Sergi Lasala i Ignasi Martí.

En l’apartat Fèmines, Mireia Badia va tornar a imposar-se, en aquesta ocasió per davant d’Alba Vilaplana.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya d’Enduro se celebrarà el proper 25 de setembre amb el memorial Higueras i Rivalta.

Podeu consultar les classificacions aqui