El conseller delegat de l’Espanyol anuncia en l’Aplec de Penyes celebrat a Reus l’arribada del primer futbolista del projecte Chen

“Aquesta setmana hi haurà un fitxatge. No puc dir qui perquè n’hi ha més d’un encarrilat”. Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol, anuncia en l’Aplec de Penyes celebrat a la ciutat de Reus que durant aquests pròxims dies l’entitat anunciarà l’arribada del primer futbolista del projecte Chen Yansheng.

Robert, que la setmana passada encetava una nova etapa a la xarxa social Twitter, reconeixia que Quique Sánchez Flores ha tingut “una gran acollida. Ho he pogut veure en les xarxes socials i ho percebo en l’entusiasme de la gent. D’aquesta manera construirem el nou Espanyol. A partir d’aquest dilluns, amb la presentació del nou tècnic, que és el desencadenant del nou projecte, farem el gran salt que tots volem”.

El conseller delegat, malgrat que encara no s’ha presentat oficialment a Quique Sánchez Flores com el nou entrenador blanc-i-blau, reconeix que “hem parlat cada dia, moltes vegades: de projecte, de jugadors, d’equip i de què volem que sigui el club. S’ha involucrat com si fes molt temps que treballa a l’Espanyol”.