Ramon Terrassa és nomenat nou director del CAR de Sant Cugat en substitució d’un Carles Combarros que exercia el càrrec des de mitjans de l’any passat

El Govern ha aprovat el nomenament de Ramon Terrassa i Cusí com a nou director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, en substitució de Carles Combarros, que ha exercit aquest càrrec des de mitjans de l’any passat.

Ramon Terrassa (Barcelona, 1971) és graduat i diplomat en Educació Social (URL) i diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Sociocultural. Té diplomes de monitor i director d’activitats d’oci i formació continuada universitària en lideratge i gestió de projectes, fiscalitat, qualitat, comunicació, màrqueting i desenvolupament comunitari.

Ha estat director general d’Acció Cívica i Comunitària des de 2013 fins a l’actualitat i Secretari de Família de 2011 a 2013 dins del Departament de Benestar Social i Família. Durant aquesta etapa, també ha estat membre del Patronat de la Fundació Marató, membre dels consells d’Administració de l’INCASÒL, del CIRE i del Teatre Nacional de Catalunya.

Anteriorment, ha estat director de formació de la Fundació Pere Tarrés entre 1998 i 2011, i cap d’estudis entre 1992 i 1998 i secretari de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses de la Iniciativa Social de Catalunya de 2008 a 2011. Va ser administrador i vocal d’Eurojeunes, associació europea amb seu a Brussel·les, de 1995 a 1997.

Ponent de temes educatius, socials i de gestió de projectes en cursos, jornades, màsters, congressos, taules rodones i similar en múltiples universitats, organitzacions, administracions públiques i empreses. Ha fet col·laboracions habituals amb premsa general i especialitzada, ràdio i TV, des de 1992, i ha estat coautor de diferents publicacions. Va ser patró de la Fundació Pro-Cat des del 1999 fins el 2011. És soci d’Òmnium Cultural i membre actiu del Club Natació Barcelona i excursionista.