Rastar Group passa a ser el nou propietari del RCD Espanyol

0
Sánchez lLibre i Condal
Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal han arribat a un acord amb Rastar Group
Sánchez lLibre i Condal
Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal han arribat a un acord amb Rastar Group

Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal, màxims accionistes de l’Espanyol han arribat a un acord per la venda de les seves accions a l’empresa xinesa Rastar Group

La noticia que s’estava esperant des de feia dies, s’ha confirmat aquest matí. L’empresa xinesa Rastar Group, que es dedica a joguines electròniques i videojocs, passarà a ser el nou propietari de l’Espanyol en les pròximes hores. El president d’aquest grup xinès Chen Yansheng, ha arribat a un acord amb Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal, els dos màxims accionistes del club blanc i blau, per adquirir les seves accions que pugen a un total del 45’1% del capital total de l’entitat.

Rastar Group aposta fort per l’Espanyol i per aquest motiu ha tancat aquesta operació que tindrà un preu total de 65 milions d’euros i que el converteix en el nou propiertari de l’Espanyol. Aquests diners aniran destinats a refinançar el deute que té el club amb hisenda i la resta serviran per potenciar la vessant esportiva i social de l’entitat. Bones noticies per tant per un Espanyol que veu millorada de forma notable la seva economia. Aquesta entrada de Rastar Group podria suposar un canvi al capdavant de la gestió del club. Joan Collet, actual president del Consell podria deixar el seu lloc al germà de Dani Sánchez Llibre, Josep Sánchez Llibre, en una de les poques condicions que hauria posar l’ex-president al nou propietari del club.

El que és evident és que aquesta decisió o aquest possible canvi al capdavant de l’Espanyol no es produirà fins al gener del 2016, ja que està previst que el club blanc i blau faci la seva Junta General d’Accionistes el dia 22 de desembre tal i com va anunciar oficialment l’entitat a principis de la setmana passada.