Raúl Tamudo, nou director esportiu del RCD Espanyol

0

El RCD Espanyol, mitjançant un comunicat oficial emès per Chen Yansheng, oficialitza la destitució d’Òscar Perarnau i l’arribada del de Santa Coloma

Feia dies que es rumorejava, però avui s’ha fet oficial. Raúl Tamudo és el nou director esportiu del RCD Espanyol. Un comunicat penjat a la web oficial del club blanc-i-blau, signat pel propi Chen Yansheng, informa de la destitució immediata d’Òscar Perarnau com a director esportiu de l’entitat per desig del nou propietari.

El comunicat agraeix les funcions i la feina realitzada per Perarnau durant tots aquests anys; no obstant, el nou propietari del club va posar com a condició primordial per seguir endavant amb les negociacions que Raúl Tamudo dirigís el nou projecte esportiu: “Fa dies que està tot tancat amb Daniel Sanchez Llibre però, o arribava ja Tamudo o trencava tot el que hem signat fins al dia d’avui”.

‘Diari Català’ ha pogut parlar amb Raúl Tamudo, que ha afirmat sentir-se “molt content i orgullós amb aquest projecte”. El de Santa Coloma, a més, subratlla que “em sento preparat per assumir el repte. Sé que no defraudaré a l’afició de l’Espanyol”.