El RCD Espanyol fa oficial l’adéu de Constantin Galca - Diari Catala
El tècnic romanès no serà renovat després de sis mesos al capdavant de la plantilla | FOTO: RCD Espanyol

El RCD Espanyol ha confirmat la seva decisió de no renovar Constantin Galca i el seu cos tècnic, que finalitzaran la seva etapa al club el dia 30 de juny

Constantin Galca i els seus assistents deixaran de formar part del RCD Espanyol a partir del proper dia 30 de juny. Així ho ha fet saber el propi club a través d’un comunicat, on especifica que no s’iniciaran negociacions per a la seva renovació i que, per tant, la banqueta quedarà lliure quan finalitzi el seu vincle actual. El conjunt blanc-i-blau també agraeix al romanès la seva professionalitat i li desitja el millor per al futur.

L’encara entrenador ‘perico’, Constantin Galca, i els seus assistents, Dumitru Uzunea i Julián Jiménez, no seguiran tot i haver complert amb l’objectiu de mantenir a l’equip a Primera Divisió en una temporada amb molts alts i baixos. Els dubtes sobre el joc i la lluita per una salvació que es va certificar a falta d’una jornada han precipitat una decisió que no evita que el club els acomiadi agraint la seva professionalitat i dedicació, i també desitjant els millors èxits al seus propers reptes.

Galca, que oferirà la propera setmana una roda de premsa per acomiadar-se del club i de l’afició, també ha rebut un comiat a través de les xarxes socials.