Una victòria a La Rosaleda no dóna la permanència matemàtica, però sí permet fer un pas de gegant cap a un objectiu que semblava difícil setmanes enrere

Malgrat el patiment durant tota la temporada, l’Espanyol té aquesta tarda una gran oportunitat per assegurar-se pràcticament la salvació. Amb la calculadora a la mà encara queden punts per sumar, però guanyar a Màlaga permetrà els homes de Constantin Galca donar un cop sobre la taula.

Els blanc-i-blaus, a més, aterren a terres andaluses amb la motivació de prolongar la bona dinàmica a La Rosaleda. Els ‘pericos’ encadenen tres victòries en les tres últimes visites, dada que omple d’optimisme el vestidor ‘perico’.

Amb el trivot

El canvi de sistema ha permès els homes de Galca fer un pas endavant. El tècnic ha aparcat momentàniament les seves idees per implementar un sistema més pràctic. Els resultats han arribat; així que, si funciona, no es toca.

Víctor Sánchez, Diop i Abraham tornar a formar trivot al mig del camp. A dalt, els interrogants. Tret Asensio, ningú té el lloc assegurat. Si res no canvia Burgui i Gerard Moreno acompanyaran al mallorquí a la punta d’atac, però homes com Caicedo i Hernán Pérez podrien fer-se un lloc a l’onze. Al darrere, cap dubte. Álvaro i Óscar Duarte a l’eix de la defensa i Javi López i Rubén Duarte als lateral.

 

16.00h | Málaga CF – RCD Espanyol

Alineacions

Málaga CF.- Ochoa; Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres; Juanpi, Camacho, Recio, ‘Chory’ castro; Cop, Charles.

RCD Espanyol.- Pau López; Javi López, Álvaro, Óscar Duarte, Rubén Duarte; Diop, Víctor Sánchez, Abraham; Marco Asensio, Gerard Moreno, Burgui.

Sancionats: – | –.

Lesionats: Kameni, Santa Cruz | Arbilla.