El RCD Espanyol recupera jugadors - Diari Catala
Els pronòstics són bons amb els dos futbolistes, que estarien a punt per al xoc del proper dissabte | FOTO: RCD Espanyol

Víctor Sánchez i Hernán Pérez s’incorporaran durant la setmana als entrenaments del RCD Espanyol i estarien disponibles per al duel contra l’Sporting

Bones notícies per a Constantin Galca de cara a l’important enfrontament d’aquest cap de setmana contra l’Sporting de Gijón i és que el tècnic romanès podrà comptar amb Víctor Sánchez i Hernán Pérez, que s’incorporaran als entrenaments durant la setmana. El migcampista, que es va retirar del partit contra el Deportivo de la Coruña per precaució, només pateix una lleu sobrecàrrega i l’atacant s’exercitarà amb la plantilla després de perdre’s les dues últimes jornades.

Tot i fer saltar les alarmes amb el seu canvi al duel contra el Deportivo Víctor Sánchez no té cap lesió greu i podrà participar amb normalitat als entrenaments durant la setmana. El futbolista de Rubí pateix una lleu sobrecàrrega a la zona de la musculatura isquiotibial de la seva cama esquerra però tot apunta a que no ha de tenir problemes per superar aquestes petites molèsties.

Per la seva banda Hernán Pérez, jugador important als esquemes de Galca, podria convertir-se en una de les novetats de cara a l’enfrontament contra l’Sporting, després de recuperar-se d’una lesió muscular (també als isquiotibials de la cama esquerra) que l’ha tingut apartat durant dos partits. El paraguaià s’anirà incorporant gradualment a la feina amb el grup i alleujarà la infermeria del RCD Espanyol, on encara continuen Arlauskis, Mamadou, Arbilla i Cañas.